Publicitat

Santi Rodríguez: "A mi em satisfà que una persona que viu a Vallecas se'n pugui anar a un xalet a Galapagar"

El diputat del PPC, Santi Rodríguez, ha retret al diputat de Catalunya en Comú Podem, David Cid, que qüestioni "l'ascensor social" per defensar l'impost de successions i li ha recordat que el vicepresident Pablo Iglesias, que prové del barri obrer de Vallecas, es va comprar un xalet a Galapagar.

Rodríguez li ha dit que "nosaltres creiem en l'ascensor social". "Li posaré exemple de barris de Madrid. A mi m'agrada i em satisfà que una persona que viu a Vallecas se'n pugui anar a un xalet a Galapagar", li ha etzibat.

"I això és l'ascensor social" ha sentenciat el diputat dels populars catalans, que ha afegit que "parts dels recursos del xalet de Galapagar es van pagar amb una herència de la que segurament no devia pagar l'impost de successions".

94878-santi.jpg

Santi Rodríguez ho ha dit després que Cid manifestés que "una persona, en funció de la família que neix, posant per exemple una persona que neix, probablement, en una família de Nou Barris o una família de Sant Andreu.  Una família, per exemple, de Sant Roc, una família de Bon Pastor té probablement moltes menys oportunitats que si neix en una família de Sarrià - Sant Gervasi".

També ha destacat que "la gent no té més d'una propietat, en general" i ha afegit que "amb prou feines en aquests moments et pots comprar una casa". "No sé quina és la seva normalitat, no és la nostra, no és la de la gent dels barris" perquè, segons ha destacat, "a Sant Andreu, a Nou Barris, a Sant Martí no hi ha cases d'1 milió d'euros. Aquestes cases estan a Sarrià-Sant Gervasi. "Cadascú representa el que representa. És legítim. Jo sé qui represento", ha destacat.

Finalment, ha dit que "el que estem decidint avui és si una persona a Nou Barris, que és una persona que ha treballat tota la seva vida, que amb prou feines ha pogut pagar-se la seva casa, quan arriba una crisi econòmica com la que estem vivint o quan arriba una crisi sanitària com la que estem vivint, té serveis sanitaris de primera i no té un problema per arribar a una UCI".

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#13 W, Colmenarejo, 20/06/2020 - 13:04

Galapagar: andar a paso de tortuga (galápago).

#12 Flanagan, Tabarnia City, 19/06/2020 - 11:41

Los que tienen piscina en casa son casta decía Pablo Manuel no hace tanto,como ha cambiado el cuento.

#11 una pregunta, Tarragona, 18/06/2020 - 15:13

¿Vivira igual de tranquilo el marqués de galapagar en su casoplón una vez deje el poder?

#10 Cotorruela Aribus Olivella, Barcelona, 18/06/2020 - 14:33

Hacen bien y por eso tienen los piños que tienen.
Pronto entrará en la cartera de la Seguridad Social el arreglo de pìños y los gastos de intervenciones quirúrgicas estéticas todo junto, no sea que me llamen machorra.

#9 Irene Montero, la Markesa, GALAPAGAR, 18/06/2020 - 14:12

O sea, nuestra pisci es una pasada! no como esas piscinas todas iguales en otros chalets, la nuestra es de diseño, habéis visto las fotos en el Hola? o sea, ni la Kardashian! mis nenes viven en plena naturaleza en nuestra parcela de 2.400m2, o sea super ecologista, vale?