Publicitat
Política · 17 de Juny de 2019. 22:50h.

Zasca de Bou a Manuel Valls

“Xecs en blanc no s'hi haurien de donar cap”

Zasca de Bou a Manuel Valls

Josep Bou

El líder del grup municipal del PPC a l'Ajuntament de Barcelona, Josep Bou, ha afirmat que aquest dilluns s'ha tornat a col·locar un llaç groc a la façana del consistori pels “xecs en blanc” que ha rebut l'alcaldessa Ada Colau, en referència als tres regidors de la candidatura de Manuel Valls que van votar a favor de la seva investidura sense demanar res a canvi.

“Els errors els estem pagant avui. Xecs en blanc s'hi haurien de donar cap”, ha assegurat en un vídeo que ha publicat Bou en el seu compte personal de twitter. El líder del PPC al consistori també ha avisat al líder del PSC i soci de Colau, Jaume Collboni, que “haurà de prémer, haurà de fer la seva feina i dir a la senyora Colau que no posi el llaç groc de cap de les maneres perquè ofèn a la gran majoria de barcelonins”.

Josep Bou ha lamentat que l'alcaldessa de Barcelona hagi “perdut l'oportunitat de ser transversal”. “Què ens diu? Que tenim presos polítics. Això no és cert. Tenim uns polítics presos per presumptament delinquir. Està dient que Espanya no és un estat democràtic. Això ens sembla una aberració”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#5 FERRANOT, BARCELONA, 18/06/2019 - 09:35

Tota la raó, senyor Bou. Ara bé, llavors hem de permetre un alcalde d'ERC? perquè no n'hi ha una altra opció. Colau és una impresentable populista però, tot i així, sempre serà menys dolenta que un Forn o un Ernest Maragall.

#5.1 Olegarioelpilos, Barcelona, 18/06/2019 - 10:06

Totalmente de acuerdo pero , ése apoyo se debería de dado con unas líneas muy claras , nada de apoyo al independentismo

#4 N. Martínez Sandobal, Reus, 18/06/2019 - 09:26

Pues yo tengo compis que los aceptan a cambio de mejorar notas. Hablo de enseñanza no universitaria (creo que debo hacer la aclaración).
Pero son tan petardos que los ceros los ponen a la izquierda, ha ha ha o ja ja ja

#3 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona, 18/06/2019 - 08:28

es una pena que el PP que tan "buenos" consejos sabe dar no se haya aplicado el cuento durante los años que ha estado en el Gobierno en los que el chupapuros se ha limitado a dormitar a la espera de poder aprovecharse de la reforma legislativa que se preparó para él y sus amigos registradores y que tantos réditos le está dando

#2 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 17/06/2019 - 23:43

Mucha razón tiene Bou. El problema de Valls es que aplica el esquema francés a España y aquí la cosa no funciona igual. Ojalá fuera así, ya no tendríamos el problema del separatismo, pero no es el caso. Con el ayuntamiento le ha pasado lo mismo. Si espera que Colau cambie un milímetro o se lo agradezca que espere sentado.

#2.1 DaniD, Barcelona, 18/06/2019 - 01:16

Es que el sistema francés a dos vueltas no tiene nada que ver con el multipartidista de aquí. En Francia los votantes nunca penalizarán a un político porque en la segunda vuelta apoye a otro con el que no tiene nada que ver. Pero en el sistema de aquí apoyar al antagónico con "cheques en blanco" es de tarugos.

#1 Robertwalser74, Barcelona, 17/06/2019 - 23:03

Fa anys que en Valls m'agrada. Però el Bou cada dia m'agrada més. En tot cas, m'alegra veure com del desert en que han convertit Catalunya els independentistes i els equidistants, sorgeixen brots verds que m'animen a mirar amb cert optimisme el futur després de tants anys.