Publicitat
Política · 21 de Gener de 2018. 12:56h.

Zasca de TV3 a Ernest Maragall

“El germà del president Maragall està ara molt a prop de Convergència”

Zasca de TV3 a Ernest Maragall

El diputat d’ERC i exconseller del PSC, Ernest Maragall, en una entrevista al Preguntes Freqüents de TV3, ha instat a Convergència a “passar comptes amb la seva història” després de saber-se la sentència del cas Palau.

A l’exconseller li han passat les imatges on l’expresident Pasqual Maragall acusava Artur Mas i Convergència al Parlament de cobrar comissions il·legals. “Vostès tenen un problema i es diu 3%”, li etzibava als convergents. Mas replicava aleshores que “vostè ha perdut completament els papers”.

“El germà del president Maragall està ara molt a prop de Convergència”, li ha recordat al respecte Laura Rosel. Maragall ha al·legat que “estic molt a prop de l’interès general de Catalunya” i ha defensat que “si hem de fer un país hi ha d’haver centre-dreta”. “Una cosa són els espais polítics i una altra és com cadascú passa comptes amb la seva pròpia història”, ha argumentat.

Ernest Maragall, però, ha recordat que quan es va produir aquell incident al Parlament “alguns de l’actual PDECAT hi eren” i ha reivindicat que “el president Maragall no només perdia els papers sinó que tenia tota la raó, com és obvi a aquestes alçades”. “És evident que han de passar comptes amb la seva pròpia història, però són ells que ho han de fer”, ha sentenciat.

D’altra banda, s’ha preguntat si “nosaltres estem fent alguna cosa contra Espanya o contra els espanyols? No, tot el contrari”. “Ciutadans és el lerrouxisme modern i sofisticat, el lerrouxisme del segle XXI”, ha afirmat finalment.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Uno que os lee, Al sur de Cataluña, 21/01/2018 - 22:40

"Nosaltres estem fent alguna cosa contra Espanya o contra els espanyols? No, tot el contrari". ¿Hablamos del mismo Ernest Maragall de ERC, el abuelo pro-andapandansia? El cinismo de este fulano, que lleva montado en el coche oficial desde tiempo inmemorial saltando de partido como abeja que va de flor en flor, es ac0j0nante.

#9 Rivas, Hospitalet, Tabàrnia, 21/01/2018 - 21:14

Los Maragall vivieron muy bien con el franquismo. Incluso trabajaron para el Ayuntamiento de Barcelona. Franquista, por supuesto. Mientras tanto, muchos obreros sufrían ese régimen. A otro perro con el hueso ese del lerrouxismo.

#8 Purria Separata, Mollerussa, 21/01/2018 - 18:13

"Es mejor permanecer callado y parecer tonto, que abrir la boca y despejar todas las dudas."
Pues eso, Ernestito: que cada vez que abres la boca sales retratado.

#7 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 21/01/2018 - 17:04

El Señorito Maragall ya nos ha dejado claro que él siempre estará con los amos del cortijo, que quieren seguir siéndolo. Ellos al mando y la cup-ERC llevándoles el botijo y lamiéndoles las botas.

#6 Josep, Bcn, 21/01/2018 - 15:15

Este es un vividor de la politic