Publicitat

Torra qüestiona els Mossos, Buch també,l'autopista tallada, el president festeja amb la guerra d'Eslovènia i se'n va dos dies a Montserrat en plena crisi

La portaveu Elsa Artadi, ha tractat de justificar la 'setmana horribilis' del Govern de la Generalitat, que va començar amb les crítiques als Mossos d'Esquadra per part del president de la Generalitat, Quim Torra, i també del conseller d'Interior, Miquel Buch, arran dels incidents viscuts a Terrassa i Girona.

Ambdós van assegurar que es produirien canvis en el cos policial i Buch fins i tot va parlar d'expulsions. Tot i això, no només no s'han realitzat aquests canvis sinó que a més el titular d'Interior s'ho va haver d''empassar' i fer autocrítica després de reunir-se amb comandaments policials.

Reunió a la que per cert no va poder assistir el president Torra, que es trobava de dejuni a Montserrat durant dos dies, per mostrar la seva solidaritat amb els polítics presos. A més, durant el cap de setmana, Torra va generar polèmica en elogiar la via eslovena per a Catalunya. Eslovènia va aconseguir la independència després d'una breu guerra que va provocar més d'una cinquantena de morts.

També es va tolerar que els CDR tallessin l'autopista durant quinze hores, fet que ha provocat la resposta del Govern espanyol, que a través de diferents cartes ha advertit l'Executiu català que no permetrà que es lesionin els drets del conjunt dels espanyols.

Tot i això, Artadi ha evitat l'autocrítica i ha assegurat que "les declaracions del president Torra  van ser molt clares, va donar suport al conseller Buch, va reiterar que si calia fer canvis es farien sempre amb criteris policials i tècnics, no polítics".

Igualment, ha justificat el dejuni perquè, segons ha defensat, aquest no els impossibilitava per "prendre decisions" i és "una mostra de suport a quatre presos polítics que estan en vaga de fam". Finalment, ha afirmat que "el moviment independentista no filtrea amb la violència sinó tot el contrari".

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#17 Neferu, Barcelona, 11/12/2018 - 20:26

Que lo destituyan, que lo inhabiliten, pero ya. Ya estamos hasta la coronilla de este xenófobo demente. Seguramente los muertos de Eslovenia le parecen pocos y ahora se abraza a la vía de Mao, así podrá matar al 53% de catalanes que no comulgamos con su ideología fascista.

#16 awake, Shamballa, 11/12/2018 - 19:58

Entre el Belén masónico-satánico de Colau, y este en Montserrat haciendo vete tú a a saber qué... Que mal rollo en serio.

#15 ivan, el vallès, 11/12/2018 - 18:43

Xavier t'has passat, la pobre consellera no sap ni on ficar—se

#14 joan, manresa, 11/12/2018 - 18:24

tinu.)altre cop un 155...,i aquesta vegada de conseqüències,imprevisibles.... potser es el joc que volen...,una sortida per plegar veles i poder-se justificar devant del poble.....,no entenem quelcom mes...,no ens cap el cap ,lo que succeeix a diari.....,¿ Que no escoltan veus diferentes a las sevas...??¿ Que no veuen que els votaran quatre...??

#14.1 Neferu, Barcelona, 11/12/2018 - 20:33

Joan. he de aplaudir y felicitarte por tus últimos comentarios. Es esperanzador para Catalunya y sus ciudadanos que gente como tú se de cuenta del cuento y lo diga. Catalunya necesita ser defendida de esta colla de gente sin ética ni apego a la democracia y es el pueblo quien debe hacerlo a través de las urnas . ¡Ni un gramo de poder a ellos!

#13 joan, manresa, 11/12/2018 - 18:17

tinu)Sr.President...,Voliem ser el millor Estat democràtic d'Europa...,amb governants i politics de talla...,no saltimbanquis ni caga-manecs....,si ens cal una República emmiralla-ble...,no una República de populisme i de poder al carrer..,Sr.President ,no es axó lo que voliem en manifestacions dels 11 de Setembre...,Vostè esta provocant (con